lördag, april 08, 2006

Ännu en Helg

Efter två raka helger där jag har jobbat är de skönt att vara ledig denna helg. Sitter och skriver och har samtidigt en sovande hund bredvid mig på soffan och har de väldigt bra. I går var jag och samlade in våra namn till kommunfullmäktige listan. De kommer att bli åtta namn på listan. Det kan verka lite men de är åtta duktiga personer som kandiderar för vänsterpartiet i vår kommun.

Vi har för närvarande två mandat i fullmäktige och min målsättning är att vi ska öka med minst en efter höstens val och samtidigt bryta socialdemokraterns egna majoritet som de för närvarande har. Förutsättningarna finns där. Vi har jobbat hårt i de mjuka frågorna som berör medborgarna i kommunen, som exempel äldreomsorgen, skola och barnomsorg. Det kommer vi att profilera oss med inför nästa mandatperiod. Ingen ska behöva tvivla var vänstern står i dessa frågor. Men de kräver att vi jobbar stenhårt de här månaderna innan valet i september. Det som är lite trist är att de är svårt att få människor aktiva och jobba politiskt. Men de måste även vi bli bättre på att både ta hand om de som kommer med och samtidigt tala om för alla de positiva sidorna med det politiska arbetet.

Idag blir de inget speciellt som händer, kommer att ta det lugnt och njuta av ledigheten tillsammans med Tornado. Vi kommer givetvis att ta våra trevliga promenader tillsammans. Sen blir de alltid någon match på TV man kommer att se, fast jag har ingen koll vilka som spelar denna helg, förutom allsvenskan, men de kan man ju inte se än. Men lovande rapporter talar om att TV-avtalet är på gång och att stockholmsderbyt på måndag kommer att sändas på Canal + och de ser man fram emot.

Önskar alla en trevlig helg

Inga kommentarer: