onsdag, september 13, 2006

Göran Persson

"Öppet brev till Göran Persson, om du nu läser min blogg"

Jag tycker det är oansvarligt av dig Göran Persson att nu så fyra dagar innan valet öppna dörren åt de borgeliga partierna. Det innebär ännu mer förrvirring för väljarna. Vi borde hålla ihop vänsterkanten mer än att sväva ut i periferin som jag tycker du Göran gör. Det är större skillnader mellan S och C i dag än mellan S och V. Vilka vill du ha med från de borgeliga? Är de det antifackliga partiet Centern som gärna vill försämra anställningstryggheten för ungdomar under 26 år. Eller är de de "pålitliga" folkpartiet som just snokat i ert intranet och dessutom gärna ser Sverige med i NATO som du kan tänka dig regera med? Eller är de Kristdemokraterna som just kämpar för ett vårdnadsbidrag som är aktuella i Göran Persson ev. nya regering?

Vi har olika syn på utrikespolitiken men de är inte värre än att man kan kompromisa.När de gäller EU så är de riktigt att vänstern och miljöpartiet är emot medlemskapet, men vi respekterar att vi är med och t o m ställer upp till EU-valet, så vad är problemet Göran.

I ert partiprogram står de att ni vill avskaffa monarkin och ändå är kungahuset kvar. Det är samma sak med EU medlemskapet för våran del. Nej, Göran, se dig omkring i din närhet i stället där både mp och v är mer nära dig än vad något annat borgeligt parti är och släpp på prestigen så ska du se att de blir en mycket bra vänsterregering. Även du måste lära dig kompromissa

Ha de gott

Inga kommentarer: