måndag, oktober 16, 2006

Vänner och lite politik

I går var jag tillbaka på teaterrepetitionen efter olyckan och de var ett känslomässigt tillfälle. Fick berätta historien om om igen, för alla oroliga teatermedlemmar. Sen innan vi körde igång genomdraget så höll jag ett kort tal där jag sa att ”Jag har hört att alla som är medlemmar i en film eller teatergrupp är som en familj. Detta har jag fått bevis för att de stämmer. Tack för blommorna jag fick av er i fredags. Jag tycker om er alla”. Sen skickade jag slängpussar åt alla håll. Det var mitt sätt o tacka alla underbara människor som jobbar med teatern. Själva genomdraget gick inte så bra för min del. Jag hade lite för ont med mina rörelser för att kunna leva ut helt i de scener jag är med i. Men efter omständigheterna så var de ändå kul att vara tillbaka igen.

Vänner ja.. Det är inte bara teatergruppen som ska ha all tack jag kan ge. De vill jag skicka till partikamrater, arbetskamrater, övriga vänner, grannar och även folk som jag inte känner som kommit fram och undrar hur de är. Ni är underbara alla och jag högaktar er och jag har tur som har sådana vänner. Massor av tack och kärlek till dem er.

Mina föräldrar och broder ska ha en stor tack för stöd och kärlek. Ni är underbara och en oersättlig hjälp i denna stund. Jag älskar er.

Man funderar mycket efter en sådan här olycka och jag kommer säkert att återkomma med inlägg i min blogg. Det är nu man måste skriva av sina känslor, men just nu är de mycket praktiskt som måste göras. Jag har varit hos tandläkaren och fixat till min skadade tand. Jag har i dag städat ur min bil och än en gång så är man är glad att man var själv vid olyckstillfället. Jag måste fixa nya glasögon för de gick sönder under olyckan, Jag måste fylla i försäkringsblanketterna, jag måste ta kontakt med hans som körde på mig för att göra upp om försäkringen. Det är sånt som kommer att lösa sig efterhand.

Jag var sjukskriven i går natt och ska vara det kommande natt med. Räknar med att vara tillbaka på fredag natt på jobbet igen.

Förhandlingarna med Socialdemokraterna är inte riktigt färdiga än. Vi arbetar för att få ett så bra resultat som möjligt men de gäller att kunna kompromissa med. Första fullmäktige för den nya majoriteten är den 6 november och de nya nämnderna kör igång efter nyår.

2 kommentarer:

tomasrj sa...

Nicke. Skönt att du återhämtar dig. Åtminstone för mig brukar såna här saker hänga med och jag kan fortfarande ibland känna att jag vill "prata av mig" om otrevliga saker som jag varit med i.

Var rädd om dig Kamrat!

Nicke Grozdanovski sa...

Tack kamrat :-) Jag har känt mig som en luffare de senaste dagarna där jag har fått berätta den här händelsen om och om igen. Fast till skillnad från luffarnas så behöver jag inte lägga till något för att öka dramatiken. Själva krocken var dramatiskt nog. Men jag tycker de är bara positivt. Dels har man vänner som bryr sig om en och dels så får jag prata av mig och bearbeta händelsen.