tisdag, februari 27, 2007

Inför Bandyns SM Kvartsfinal match2











VETLANDA BK- HAMMARBY BANDY IF


I kväll spelas match två i bandyns SM-kvartsfinaler. Det innebär att Hammarby åker ner till Vetlanda och match på Tjustkulle. Bajen kommer med 7-2 seger i bagaget från i första matchen och seger i kväll innebär laddning inför semifinalerna.

Dock ska inte Vetlanda underskattas ikväll utan det gäller för de grönvita att fokusera på 90 minuters kamp i kväll. Om man gör det så kommer Hammarby att lättare kunna vinna och det kan vara bra så man undviker en tredjematch och får en vilodag istället där man kan träna och slipa på detaljerna. Båda lagen kommer med ordinarie lag inför kvällens match.

Jag tror på en hårdare kamp i kväll på Tjustkulle än vad som var fallet i söndags. VBK kommer att vara mera taggade och komma ut och försöka störa Hammarby. Början på matchen är viktig. Får Hammarby samma start som i söndags med 2-0 på de första tio minuterna kommer Vetlandas energi att mattas. Blir det tvärtom så får VBK näring av detta och då kan matchen sluta hur som helst. Men har Hammarby den inställningen som man ska ha en sådan match så vinner vi.


Tips: 3-5












FALUN BS- VÄSTERÅS SK
Tips: 2-5

Inga kommentarer: