fredag, mars 09, 2007

Johansfors IF- Bodabruk GIF 1-1

I kväll spelade Johansfors sin första träningsmatch inför årets DIV 5 spel. Man mötte DIV 6 laget Bodabruk och matchen slutade 1-1 efter JIF ledning 1-0 i paus. Matchen spelades på Emmabodas nya fina konstgräsplan

Johansfors ägde hela första halvleken och första delen av andra. 1-0 i paus var i underkant. Men bollen ville inte in mer än en gång trots otaliga målchanser. Målskytten för Johansfors kom i den 29minuten och målskytt blev Peter Andersson.

Efter halvlek jämnade spelet ut sig även om Johansfors startade även andra halvlek bäst. Men Bodabruk kom in i matchen igen och kvitteringen kom i den 62minuten av Johan Persson. Resten av matchen blev inte så välspelad utan det blev mer kampbetonad. Båda försökte men det blev inga direkta målchanser.