söndag, maj 06, 2007

Johansfors IF- IF Stjärnan 1-2

I fredags spelade Johansfors IF sin hemmapremiär i DIV 5 östra Småland när IF Stjärnan från Påskallavik gästade. Tyvärr blev det förlust med 1-2 efter 0-1 i paus. Stjärnan var ett betydlig bättre lag än vad Flygfors var som JIF mötte i premiären. Segern var tämligen rättvis då bortalaget var något tyngre än vad Johansfors var. De skapade en del rejäla målchanser där man missade öppet mål, sköt i stolpen och i överliggaren. Men JIF kämpade storartad hela matchen och var så nära att ta en pinne. Segermålet för Stjärnan kom i matchen sista spark efter en liten målvaktstavla av den annars så utmärkte målvakten i Johansfors. Snöpligt och tungt. Bortalaget tog ledningen strax innan paus. Johansfors kvittering kom i den 61 minuten genom Stefan Persson efter frispelning från Henrik Svensson. Trots förlusten så visade ändå Johansfors att man är ett bra lag som kommer ta många poäng i serien. Nästa match är på fredag borta mot Läckeby.