lördag, juni 02, 2007

Johansfors IF- Alstermo IF 1-6

Med sex man borta av olika anledningar hade Johansfors inget att sätta emot i gårdagen seriematch hemma mot Alstermo. Efter en bedrövlig första halvlek där målen kom i strid ström för bortalaget kunde lagen gå till pausvila med 0-6 på resultat tavlan. Johansfors målvakt Patrik Nordström hade inte någon av sina större matcher men allt ska inte lastas på honom utan han hade ingen direkt hjälp av sitt försvar heller. Som om sex insläppta mål inte var nog så fick Nordström utgå pga hjärnskakning efter en kollision med en Alstermo forward. Det var en kollektiv kollaps som vi fick se i första halvlek som vi glömmer snabbt.

Andra halvlek såg bättre ut. In i målet ställdes sig Valter Johansson som höll nollan. En snabb JIF reducering till 1-6 fick vi se när Hampus Eriksson snyggt placerar bollen bakom Alstermos målvakts bortre gavel. Det målet fick vi se i den 47 minuten. Resten av matchen fick publiken se ett jämnt spel ute på plan där JIF tog för sig mer än i första. Men några fler mål fick vi inte se utan matchen slutade 1-6. Glädjande att Johansfors vann andra halvlek med 1-0. Det gäller att hitta glädjeämnena efter sådan här match.

Nu gäller det att glömma detta snabbt och ladda batterierna inför nästa match som är på tisdag borta mot S: t Sigfrid. Nu gäller det att börja vinna igen.