lördag, juni 09, 2007

S.t Sigfrid- Johansfors 5-0

Johansfors IF formsvacka i DIV 5 fotbollen fortsätter. I veckan förlorade man borta mot S:t Sigfrid med hela 0-5. JIF var några nummer för små men man kämpade på bra i värmen. Men 1-0 till hemmalaget kom i den 36 minuten. Tyvärr har jag ingen information av målskyttarna för S.t Sigfrid. Men när domaren blåste av för halvtidsvila var resultatet 1-0 .Ganska rättvist med en storspelande Axel Karlsson i JIF målet.

Andra halvlek fick Johansfors en mardrömsöppning när det blev 2-0 redan i 48 minuten. Ett tungt mål att få i baken så tidigt in i andra halvlek. Men Johansfors hade en bra period efter målet där ett reduceringsmål faktiskt hängde i luften. Men S.t Sigfrid stängde matchen definitivt i den 77 minuten då man avgör matchen med ett 3-0 mål. Sen tröt orken och koncentrationen för Johansfors och ytterligare två mål trillade in bakom Axel i målet. I den 85 och i den 88 minuten föll målen. En rättvis hemmaseger dock kanske något mål för stort.

Till Johansfors försvar var en del spelare borta även under denna match och förhoppningsvis är alla tillbaka till den viktiga hemmamatchen på torsdag då Bäckebo kommer på besök.