lördag, juli 07, 2007

Cork City- Hammarby IF 1-1

Hammarby spelade 1-1 borta mot Irländska Cork City i kvällens Intertoto match. Efter att ha legat under med 0-1 i paus så kvitterade Paulinho på en nick i den 58 min. Cork inledde starkast och tog ledningen i den 10 minuten genom Roy O'Donovan. Hammarby var det bättre laget i det stora hela och hade ett par jättechanser att avgöra. Paulinho, Gunnar Thor Gunnarsson och en frisparkskanon från Joakim Jensen var nära att resultera för Hammarby. Charlie Davies kom direkt från Copa America, spelade från start och hade också en ypperlig chans att avgöra i slutsekunderna. Men Corks målvakt avvärjde Davids friläge.

Men 1-1 är ett bra resultat för Hammarby inför hemmareturen på lördag. Tyvärr åkte målvakten Erland Hellström på en ful stämpling och det finns risk att han kan missa Kalmarmatchen på onsdag