lördag, juli 28, 2007

Veckans Stryktipsförslag

Sommarveckorna rullar på och det är återigen dags för ett stryktips förslag och återigen är det en salig blandning från olika serier på kupongen. Allsvenskan rullar på med två matcher på tipslappen. Båda bör bli hemmasegrar då Halmstad hemma möter GAIS och Kalmar FF möter Gefle.

I superettan vänder serien och de lag som hade bortamatch i förra omgången har nu hemmamatch, så återigen möts GIF Sundsvall- Åtvidaberg FF. ÅFF vann senast med 3-1 hemma på Kopparvallen. Är det månne dags för revansch för Sundsvall? Jag tror att Sundsvall vinner men garderar upp matchen med ett X. Även Norrköping lär få sin revanch efter den mycket överraskande förlusten borta mot Ljungskile. Det var ju Norrköpings första förlust i superettan. För bottenlaget Öster är situationen prekär, då man ligger sist med tre poäng upp till fast mark. Matchen mot Sylvia på hemma Värendsvallen bör ge tre poäng men jag vågar inte ha den ettan ogarderad, så jag lägger på ett x som halv gardering.

I match 13 är det returmöte i Intertoto mellan Utrecht- Hammarby. 0-0 blev det i första matchen på Råsunda och det är helt öppet inför returen. Men visst är holländarana favoriter tack vare hemmaplan, men jag kittlas av en Hammarby skräll så det blir ett X som jag lämnar ogarderad.

Match 1-2 är från Allsvenskan, 3-10 från Superettan, 11 från Danska ligan, 12-13 från Intertoto cupen. Som vanligt kör jag 32 raders system dvs. fem halv garderingar och enkelraden kommer först och mina garderingar sen.

1. Halmstad- GAIS 1
2. Kalmar FF- Gefle 1
3. Falkenberg- Enköping 2 X

4. Sundsvall- Åtvidaberg 1 X
5. Häcken- Bunkeflo 1
6. Norrköping- Ljungskile 1

7. Landskrona- Mjällby 1 2
8. Sirius- Degerfors 1
9. Örgryte- Jönköping X 1

10.Öster- Sylvia 1 X
11. Midtjylland- Bröndby X
12. Ålborg- Gent 1
13. Utrecht- Hammarby X

Lycka Till !!

Inga kommentarer: