fredag, september 28, 2007

Veckans stryktipsförslag

Vi går mot en ny helg med nya tipsinsatser. Denna vecka måste de bara bli ett tvåsiffrigt resultat. När det gäller att pricka in de rätta raderna så är det inte bara att tippa som man tror utan även hitta de ev. skrällar som kan komma på kupongen. Tippar man bara med favoriterna så blir det ju ingen stor utdelning och samtidigt vet man att i de allra flesta fall blir det någon överraskning här eller där. Gäller bara att hitta dem.

På veckans kupong kan jag plocka ut fem på förhand klara matcher. Manchester U möter Birmingham på bortaplan och bör vinna, en tvåa i den matchen alltså. Chelsea, som har lite turbulent i sin organisation för tillfället möter Fulham hemma i ett sydvästra London derby. Alla tippar en säker etta. Serieledarna Arsenal möter West Ham borta och även där tror alla på säker bortaseger. Liverpool spelar också borta i helgen mot Wigan. Säker tvåa enligt experterna. och slutligen är Burnley stora favoriter hemma mot Crystal P. Nu kommer förmodligen ett eller flera utav de säkra lagen att tappa poäng i dessa fem matcher. Gäller bara och hitta dem. Jag tror att Birmingham kan stjälpa Manchester United lasten på hemmaplan och även West Ham kan mycket väl ta poäng mot Arsenal. Men det gäller att hushålla med halvgarderingarna och placera de klokt för man har ju bara tillgång till fem sådana.

Men så här tror jag att nyckeln till 13 rätt ser ut. Match 1-2 är allsvenska matcher, match 3-9 är från Premier league och 10-13 från Championship. Som vanligt kör jag 32 raders system dvs. fem halv garderingar och enkelraden kommer först och mina garderingar sen.

1. Djurgården- Örebro 1
2. Brommapojk. Elfsborg 2
3. Birmingham- Manchester U. 2 x

4. Chelsea- Fulham 1
5. Derby- Bolton x 1
6. Portsmouth- Reading 1

7. Sunderland. Blackburn 2 x
8. West Ham- Arsenal 2 x
9. Wigan- Liverpool 2

10. Burnley- Crystal P. 1
11. Coventry- Charlton 2
12. Preston- Bristol C x 2
13. Sheffield U- Southampton 1

LYCKA TILL!!!

Inga kommentarer: