torsdag, oktober 04, 2007

Inför SC Braga- Hammarby IF

I kväll spelar Bajen returen i UEFA-cupens första omgång på bortaplan i Braga, Portugal. En svår uppgift väntar Hammarby och inte blev det bättre när Erland Hellström skadade sig i matchen mot IFK Göteborg i måndags. Med även Benny Lekström skadad så har Hammarbys ledning jagat målvakt och valet föll på Magnus Jonsson som omedelbart ansluter till truppen nere i Portugal.

Jonsson har tränat med Häcken under året och stått i enstaka matcher för dem. 2005 stod han i målet för Häcken i Allsvenskan, under 2006 stod han för IFK Norrköping i superettan. Denna situation är inte alls bra inför den viktiga matchen i kväll men det är den bästa lösningen som kunde hittas

Både Louay Chanko och Sebastian Eguren är tillgängliga för spel. Båda var avstängda i senaste matchen mot IFK Göteborg och är spelsugna och redo för match mot Braga.

Det blir som sagt var tufft nere i Portugal och de ska bli till ett mirakel om vi ska gå vidare efter kvällens match slut. Hammarby har 2-1 i ryggen när matchen börjar så det räcker med oavgjort för att ta sig vidare. Mirakel har skett förut och tron på det måste finnas där vid avspark nere på Estadio Municipal i Braga.
Tips: 1-1, målskytt Paulinho

Inga kommentarer: