tisdag, november 06, 2007

Nu rör vi på oss

Denna vecka reser vänsterpartiets riksdagsledamöter runt i landet för att mobilisera i arbetet för ett rättvisare och bättre Sverige. De kommer för att lyssna såväl som att diskutera. Träffa dem gärna i en stad nära dig!

Vi vet att det runt om i landet finns mycket erfarenheter om högerpolitikens effekter. Tillsammans ska vi mobilisera och arbeta för en ny regering till 2010. Vi är många som kämpar för en bättre vardag runt om i landet, och det är inte genom att sitta i Stockholm och skriva motioner som vi förändrar Sverige.

Fler borde lyssna på alla som arbetar med att göra Sverige bättre och rättvisare. För oss är det självklart att göra det. När makteliten sänker skatter för de rika och vägrar betala sin städhjälp avtalsenlig lön, och skär ner på pensioner, skola, vård och omsorg, då behöver vi verkligen organisera oss tillsammans för en ny regering och en ny politik 2010.

Den här veckan när riksdagsledamöterna har ledigt kommer alla vänsterpartiets riksdagsledamöter istället att åka ut till Jämtland, Dalarna, Kronoberg, Halland, Gotland och Kalmar län och för att lyssna, diskutera och mobilisera för ett rättvisare Sverige.

Kontakta vänsterpartiet lokalt för detaljerad information om var du kan träffa vänsterpartiets riksdagsledamöter under veckan den 5 november till den 9 november


I Kalmar Län:

Onsdagen den 7 november kl 1830 i Grekiska föreningens lokal på Borgmästaregatan 13 i Kalmar

VAD SKALL (V)I GÖRA I VÄNTAN PÅ BÄTTRE TIDER?

Medverkar gör bland andra Alice Åström, förste vice ordförande i Vänsterpartiet

Alla intresserade hälsas varmt välkomna!

4 kommentarer:

Kaj Raving sa...

Ska ni från Emmaboda till Kalmar eller?

Nicke Grozdanovski sa...

Jag har tyvärr gruppmöte med bildningsnämnden i kväll så jag kan inte. Vi har inte pratat om detta i partiet för övrigt eftersom jag inte visste om detta förrän i går. Men om du ska dit så kan du skicka en rapport om du vill. Vore trevligt

Kaj Raving sa...

Jag ska se om jag kan påta ihop något :-)

Kaj Raving sa...

Rapport finns på Vänsterpartiet i Nybro:s hemsida.