söndag, december 02, 2007

Bronsmatch och Final

I Bronsmatchen möttes Vissefjärda och Lindås och Vissefjärda vann lite överraskande men rättvist med 2-0. Lindås orkade inte ladda om efter förlusten i semifinalens straffdrama. Vissefjärda var piggare och tog revansch för förlusten i gruppspelsmatchen.

Vissefjärda i gula västar hade mer energi än Lindås och tog tredje platsen i turneringen.

FINAL:

Finalen spelades mellan Emmaboda- Madesjö och EIS vann med 6-3. Men Madesjö bjöd upp till dans och gav Emmaboda en match. Finalen spelades 2X10 minuter och det stod faktiskt 3-3 en bit in i andra halvlek. Men när Fredrik Andersson gav EIS ledningen med 4-3 orkade inte Madesjö komma tillbaka. Favorittippade Emmaboda kunde tillslut rycka ifrån och vann med 6-3.

Även om Madesjö gjorde en bra final var man numret för litet.

Emmaboda har just avgjort matchen med sitt 5-3 mål.

Slutsignalen har just ljudit och Emmaboda firar sin seger i Allsbocupen.