torsdag, maj 15, 2008

Veckans lag

Veckans lag utnämningen brukar publiceras på måndagar, men denna måndag så glömdes detta bort, därför kommer det nu.

Premier League avslutades i söndags och Manchester United tog hand om guldet igen. Men det är inte United som blir veckans lag utan Fulham som var uträknade till att klara ett nytt kontrakt men en fantastisk uppryckning av Londonlaget med tre raka segrar på de sista tre omgångarna säkrade Fulham ett nytt kontrakt och kommer att spela Premier League fotboll även i augusti när den nya serien drar igång.

Mycket av denna förtjänst till skrivs naturligtvis spelarna men tränaren Roy Hodgson har en stor del av denna framgång och har målmedvetet arbetat med truppen sedan han tog över som tränare den 1 januari i år. Detta har gett resultat även om kontraktet blev klart i elfte timmen, men vad gör det när de slutade så lyckligt för Fulham. Jyrun vill hylla Fulham genom att utse klubben till veckans lag.

Veckans lag: V 19 Fulham FC

2 kommentarer:

Anonym sa...

Inte JIF denna gången heller...!

Nicke Grozdanovski sa...

Du får nominera JIF om du vill att vårt kära JIF ska bli veckans lag till enmansjuryn som sammanträder varje söndagkväll :-)

Men att slå Nöbbele räcker inte riktigt till i sammanhanget. Men visst segrar mot Alsjöholm, skruv, Boda och Kosta så är laget högaktuellt för utmärkelsen om några veckor