fredag, juni 27, 2008

En kväll på jobbet för Johansfors

Åttonde raka segern blev ett faktum i kväll när Johansfors slog Örsjö hemma med 3-0 efter 1-o i paus. Matchen kommer inte gå till historien som en av de mest minnesvärda utan det var en trist historia där JIF ändå visade musklerna stundtals och var några nummer för stora för gästerna.

Speciellt i backlinjen var man outstanding i matchen och matchens lirare hittar vi denna gång där bak i Marcus Joelsson som med pondus och skicklighet stängde alla Örsjös försök till anfall. Jag tror knappt de hade ett skott på mål under hela matchen. Plus också till Dennis Randewall som även han gör en bra match i försvaret.

Snygga mål fick vi se där Oscar Ahlström 2-0 var den snyggaste då han en bit ut i kanten slår in ett inlägg som målvakten missbedömer och bollen går som i en båge in i mål.

Nu får laget en välbehövlig sommaruppehåll och i och med att Åseda överraskande fick stryk i går mot Nöbbele borta med 1-0 så är vi bara två poäng bakom Åseda. Nu har vi allt i våra händer igen och jag skänker en stor tacksamhet till Nöbbele. Nästa match är just mot Nöbbele borta den 15 augusti.


Rivalerna från öst Bodabruk och därmed även Broder Daniel var spellediga i kväll. Deras match mot Kosta har redan spelats och den slutade 1-1

Målskyttar för JIF: 1-0 Adam Wellrup 2-0 gjorde Oscar Ahlström och 3-0 Adam Wellrup

Övriga Resultat i Emmabodasexan:
Skruv- Lenhovda 3-1
Nöbbele- Åseda 1-0
Alsjöholm- Bosnien/Hercegovina 3-2


Tabell DIV 6 Emmaboda














Marcus Joelsson, som vi ser i mitten med vit tröja, har koll på bollen och rensar bort den sen.










Kalabalik framför Örsjö målet. JIF var några nummer för stora för Örsjö








Adam Wellrup har just gjort 3-0 bakom en uppgiven ÖIF målvakt



Inga kommentarer: