lördag, juni 28, 2008

Nystart för Hammarby

EM slutspelet är på väg att ta slut och det är bara finalen kvar i morgon. Det innebär att den allsvenska nystarten närmar sig och för Hammarbys del är det bortamatch mot Halmstad på onsdag. Men redan i eftermiddag är Hammarby ute i hetluften igen då man mötet Malmö FF på Malmö Stadion i Svenska cupen. Tyvärr hinner jag inte skriva något längre inför artikel men det känns väldigt kul att Hammarby kommer igång igen även om det har varit ett underbart mästerskap att titta på.

Malmö på bortaplan är ingen lätt uppgift för Bajen och då gör inte skadeläget det bättre. Hammarby har fyra spelare borta inför matchen och alla är backar som är skadade. David Johansson, Klebèr Saarenpää, Suleyman Sleyman och Emil Johansson. Det innebär att tränare Tony Gustavsson får möblera om i backlinjen och hur han ska starta är höjt i dunkelt. Men kl 15.30 är det avspark och då vet vi.

Hammarby har aldrig någonsin vunnit cupen så det vore skönt att få uppleva detta men då måste Malmö FF besegras och det tror jag blir svårt. Malmö är stora favoriter och det kan passa Bajen alldeles utmärkt. Jag tror alltid på seger och tippar därför 1-2 till bortalaget Hammarby

Inga kommentarer: