fredag, juni 27, 2008

Sista matchen innan sommaruppehållet

I kväll spelas den 10 omgången av Emmaboda sexan och formstarka Johansfors möter hemma Örsjö IF. Sju raka segrar ska bli åtta raka efter matchen mot Örsjö är det meningen. Johansfors visade upp hela sitt register senast mot Bosnien och gav inte bortalaget en skuggan av en chans att hämta hem några poäng. 10-1 slutade som bekant matchen. Det som var mest imponerande senast var att Johansfors inte slogs sig till ro utan kom i anfallsvåg efter anfallsvåg över 90 minuter även om spelet gick ner sig lite grann i andra halvlek efter 7-0.

Men trots Johansfors kanonform vill jag ändå höja ett varningens finger för Örsjö. Vi möttes i premiären i slutet av april i Örsjö och då slutade matchen 1-1 sedan ÖIF haft ledningen i paus med 1-0. Johansfors hade fullt upp att få med sig en pinne och hade premiärnerverna utanpå tröjan. Dessutom har JIF haft svårt för Örsjö hemma de senaste matcherna de har möts undantaget senast 2006 då JIF vann med 6-2.

Men det var då det. JIF är ett helt annat lag i dag än vad de var då och allt annat än JIF seger är en stor överraskning. Men det krävs ändå ett 100% inställning och arbetsinsats för att klara av uppgiften. Mitt tips inför kvällen är 4-1 till Johansfors

KL 19.00 är det avspark på IP
Välkomna

Tre gånger har lagen möts under 2000-talet i Johansfors:
2001 1-5 (Seriesystemet var så att B-lagen blandades med andra A-lag. JIF B-lag spelade i samma serie som Örsjö det året)
2003 3-4
2006 6-2

Inga kommentarer: