måndag, juni 23, 2008

Veckans Lag

EM- mästerskapet i Fotboll rullar på och dominerar fotbollsvärlden just nu. Vi har nu tre matcher kvar, de båda semifinalerna och finalen. Två lag är väntade att vara där, Tyskland och Spanien medan deras utmanare Turkiet och Ryssland är otippade semifinalister.

Ryssland har visat upp en otrolig anfalls vilja, energi och säkert passningspel som påminner om det Sovjetiska hockeylandslaget glada dagar i slutet av 70 och början på 80-talet där de satte skräck i sina motståndare och charmade hockeyälskarna. Likadant är det med Ryssland fotbollslandslag årgång 2008 som man inte kan låta bli att imponeras av och tycka om. Detta unga lag slog först ut Sverige med 2-0 i den sista gruppspels matchen och i lördags var det favorittippade Holland som fick packa sina resväskor för hemresa. Ryssland vann med 3-1 efter förlängning och vann rättvist matchen. Veckans lag juryn är lika imponerad som de allra flesta av ryssarnas framfart så de blir välförtjänt utsedda till Veckans lag.

Veckans Lag: V 25: Rysslands fotbollslandslag

2 kommentarer:

Ante sa...

Bra val! Jag hoppas stenhårt på att ryssarna tar hem hela turneringen nu!

Nicke Grozdanovski sa...

De har spelat den positivaste fotbollen av alla lag i turneringen men jag håller fortfarande på Spanien, jag har en pizza på spel med en på jobbet så det är hårda papper detta :-)