söndag, september 07, 2008

Höstpromenad i skogen

Hösten är här på allvar med regn och rusk och dagar som bara blir kortare och kortare. Men bortser man från det är hösten väldigt vacker, speciellt om man tar sig en liten promenad i skogen och tittar sig runtomkring. Liksom på våren är det mycket som händer vid denna tid ute i naturen fast nu förbereder sig naturen på den annalkande vintern.
Det innebär att naturen exploderar i en färgprakt som är en fröjd för ögat. De är svampar i olika färger och blad som fortfarande är gröna på vissa håll och på andra håll skiftar löven till rött, brunt eller gult. Bilderna härnere är tagna i skogen strax norr om Emmaboda i kväll. Bilderna behöver inte kommenteras utan jag överlåter till dig som tittar att njuta av dem på egen hand.














6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket helt otroligt fint kort du har tagit med granbarr o droppe.

Kram Karin

Nicke Grozdanovski sa...

den bilden blev otroligt lyckad och jag är helnöjd med den :-) Kram tillbaka

Anonym sa...

Fina foton :)

Nicke Grozdanovski sa...

tack för berömet :-)

Björn Nilsson sa...

Ja, hösten är vacker ännu så länge. Och bra bilder fixar den åt oss fotografer! Sedan kommer dystra november, och då blir det mindre kul!

Nicke Grozdanovski sa...

November har sin tjusning med :-) då kan allt hända från milt till snöoväder. Sen efter november kommer december och sen är det julpynt överallt och sen är det bara att vänta på våren och sommaren 09