lördag, februari 07, 2009

Johansfors tog sig till semifinal i Nybro Open

Innomhus turneringen i fotboll Nybro Open pågår under helgen i Victoriahallen i Nybro och där har Johansfors IF tagit sig ända fram till semifinal i kommunmästerskapet. Nu är det lite märkligt att Johansfors spelar i den klassen då Johansfors inte tillhör Nybro kommun utan Emmaboda men så är det upplagt och det kanske inte spelar någon större roll.

Tyvärr kunde jag inte se Johansfors framfart eftersom jag jobbar i helgen men det gick jättebra för grabbarna som har tagit sig ända till semifinal som för övrigt avgörs i morgon.

I gruppen mötte man först Örsjö där JIF vann med 2-0 målskyttar: Dennis Randewall och Robin Franksson

Andra matchen stod Pukeberg för motståndet och där blev det förlust med 0-1. Tyvärr skadade sig Anders Klevtun i knäet och fick föras till sjukhus.

Tredje matchen mot Flerohopp tog Johansfors den viktiga poängen som behövdes för avancemang till kvartsfinalen. 1-1 slutade matchen efter att JIF kontrollerade matchen från början till slut. Robin Franksson gjorde målet.

I kvartfinalen mötte man Trekanten och med matchen enda mål genom Henrik Ahlström tog man sig lite överraskande för de allra flest till semifinal där man får möta Läckeby IF i morgon.

Läs gärna mer om Johansfors framfart Nybro open

JIF bloggen
Yzerman

Inga kommentarer: