måndag, maj 11, 2009

Hammarbys kräftgång fortsätter

Hammarby förlorade kvällens bortamatch mot Örebro med 0-2 efter underläge 0-1 i halvtid. Det var ett skadedrabbad Bajen med stukat självförtroende som åkte till Örebro. Simon Helg, Mikkel Jensen, Haris Laitinen , Rami Shaaban och David Johansson var alla borta på grund av skador.

Örebro var effektivare än Hammarby och med tur och skicklighet gjorde man matchen två mål. 0-1 kom redan i den sjunde minuten då ett skott från Roni Porokara gick via Bajenbacken Christian Traorés fot oturligt in bakom den duktige Kristoffer Björklund i målet. 0-2 kom i andra halvlek då Samuel Wowoah förvaltade en frispark på det bästa sätt. Hammarby försökte spela offensivt trots att man var en man mindre efter Nathan Paulse onödiga armbåge som gav han rött kort. Men tyvärr var man ineffektiva framför Örebros mål.

Bäst var nummer 12 på läktaren som sjöng och stöttade laget på ett fantastiskt sätt hela matchen.