tisdag, juni 02, 2009

Daniel Grozdanovski vann sista omgången innan uppehållet

Omgång 12 avgjordes förra veckan och det var sista omgången innan U-21 uppehållet. Det innebär givetvis också att även vi som kämpar i denna bloggs tipsmästerskap tar några veckors ledighet. 12 tipsomgången fick se min broder Daniel Grozdanovski överst på pallen med fem inprickande poäng. En trea fick han in och det var i matchen mellan Häcken- Elfsborg där han hade 1-1 i sitt tips och så slutade också matchen. Ytterligare två poäng fick han i matcherna Göteborg- Brommapojkarna och Kalmar- Helsingborg. Fem poäng för Daniel ger honom sammanlagt 52 poäng och en fjärde plats i sammandraget

Jag själv delade andra platsen med Mats Arbring där både han och jag fick fyra poäng. Eftersom Mats fick in en trea så kom han före mig i denna omgång. Mats Arbrings inprickade trea kom i matchen Trelleborg- Gefle som slutade 1-1. En poäng fick han i matchen mellan Göteborg- Brommapojkarna. Mats har kämpat på under våren och har sakta men säkert närmat sig oss andra från den tunga start han fick i början. Men fortfarande ligger han sist och fyra poäng läggs till i sammandraget och det ger sammanlagt 44 poäng. Nu är nio poäng efter Daniel på fjärde platsen.

Jag fick tyvärr ingen trea i denna omgång men väl fyra inprickade tecken. Det var i matcherna Göteborg- Brommapojkarna, Örgryte- Djurgården, Kalmar- Helsingborg och Halmstad- Örebro. Det innebär sammanlagt att jag går till uppehållsvila på tredje plats endast en poäng efter Mattias Karlsson på andra platsen. Sammanlagt har jag 57 poäng.

Mattias Karlsson kom fyra med tre poäng. Det var i matcherna AIK- Hammarby, Göteborg- Brommapojkarna och Örgryte- Djurgården som han prickade in rätt tecken. Det är väldigt jämt mellan andra och fjärde platsen. Mattias är den som ligger på andra plats med sammanlagt 58 poäng. En poäng före mig och sex poäng före Daniel på fjärdeplatsen.

Vårens suveräna serieledare Andreas Gustavsson fick en skrall avslutning då han endast fick in två poäng och en sista plats i denna omgång. Men han ligger allt annat än sist sammanlagt utan har en betryggande ledning även om den krympte något denna omgång men fortfarande är han 17 poäng före Mattias på andra platsen. De två matcherna han prickade in var i matcherna AIK- Hammarby och Göteborg- Brommapojkarna. I sammandraget har han nu 75 poäng.

Här kommer tabellerna som gäller först omgång 12 och sedan sammanlagt. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Daniel Grozdanovski 12, 1, 2, 5p
Mats Arbring, 12, 1,1, 4p
Nicke Grozdanovski, 12, 0, 4, 4p
Mattias Karlsson, 12, 0, 3, 3p
Andreas Gustavsson 12, 0, 2, 2p

Andreas Gustavsson 12, 13, 36, 75p
--------------------------------------
Mattias Karlsson 12, 7, 37, 58p
Nicke Grozdanovski 12, 9, 30 57p
Daniel Grozdanovski 12, 5, 37 52p
Mats Arbring 12, 6, 25, 43p

Inga kommentarer: