söndag, juni 14, 2009

Smygpremiär för Café Vänster

I eftermiddags bjöd vi vänsterpartister kommuninvånarna på fika på Centrumtorget i Emmaboda. Det blev en smygpremiär för Café Vänster som vi har funderingar på att utveckla framöver. Hur vet vi inte än men det är något som vi funderar på. Den riktiga premiären kommer bli under Emmabodafestivalen i slutet av Juli.

Anledningen till att vi hade fikakalas var att vi ville tacka för den gångna valrörelsen och för de röster som vi fick. Man glömmer ofta att det var faktiskt väljare som röstade på oss i det vi kallar katastrofval, vilket det också var när man ser på den totala valsiffran 5,6%. Men det gäller ända att inte glömma bort våra väljare. I Emmaboda kommun var det 6,9% av rösterna som valde en vänsterparti sedel och det är vi glada för även om vi givetvis gärna önskade oss flera.


Det blev en trevlig stund på torget där en hel del Emmaboda bo passade på att få sig en kopp kaffe. Vi som stod på torget för partiets räkning var jag, Mikael Nilsson, Gun och Kent Mällberg. Kaffebryggaren lånade vi från Åfors Folkets hus där jag är ordförande (Tack alla för en trevlig grillkväll i Åfors Folkets Hus i går kväll), Förlängningssladd lånade vi från Roland Nilsson, Konsum i Emmaboda hjälpte oss med andra praktiska saker. Tack alla för hjälpen och tack alla ni 204 som gav oss sin röst i valet.













Fikat är dukat, Varsegoda















Får det lov att vara en kopp kaffe?















Gun Mällberg pratar med några fikagäster
















En trevlig samvaro på torget














Bengt Håkansson som fortfarande hade vår valknapp på sig och Kent Mällberg.

Inga kommentarer: