onsdag, juni 17, 2009

Tung Johansfors förlust

Det blev en blytung förlust för Johansfors i gårdagens match hemma mot Flerohopp. Efter att ha lett matchen i paus med 1-0 efter mål av Cornelsen redan efter två minuters spel vände bortalaget på steken i andra halvlek och vann med 2-3.

Vad som hände i andra halvlek var det att Johansfors inte förvaltade sina chanser det som däremot Flerohopp gjorde. Johansfors andra mål gjordes av Stefan Persson.

Här kommer matchsammandrag från matchen

En tung förlust för Johansfors alltså och nu kan vi nog hälsa Vissefjärda välkomna tillbaka till femman. Efter deras seger över Lenhovda med 1-0 på hemmaplan är avståndet nu hela 13 poäng till andra placerade Skruv. Men sen är det desto jämnare där det skiljer endast tre poäng mellan lag två till lag sju. Vi får bryta ihop och komma igen och vinna resten. Men visst är det en liten besvikelse att vi inte riktigt räcker till. Nästa match är på bortaplan mot Flygsfors/Gadderås på tisdag.