torsdag, juli 02, 2009

Johansfors avgjorde på övertid

Det finns mycket att se på när man är på fotboll

Sista matchen innan sommaruppehållet tar vid spelades i kväll för Johansfors och det gjordes mot Lenhovda IF på hemmaplan. Det blev en väldigt bra Division sex match mellan två lag som ville vinna. Johansfors vann till slut rättvist med 2-1 efter att segermålet kom på övertid i andra halvlek genom Ocsar Ahlström.

Johansfors har på de senaste matcherna haft den ofina egenskapen att göra en bra halvlek och en sämre. I den två senaste matcherna mot Boda och Kosta har det räckt till seger. Denna gång mot Lenhovda gjorde man två bra halvlekar och det var väldigt positivt att se. Hela laget kämpade och slet i 90 minuter och det gav resultat med tre nya härliga poäng. Men våra motståndare från Lenhovda kämpade och gav oss ett hård motstånd i hela matchen. Därför är den här segern otroligt skönt och stärker laget inför hösten.

Johansfors tog ledningen i den 40 minuten efter ett nickmål av Robin Franksson efter en bra hörna av Zoran Cipra. Det målet stod sig halvleken ut.

Här gör Robin Franksson som är den som hoppar upp i den vita tröjan Johansfors ledningsmål

Lenhovda kvitterade i den spännande andra halvleken i den 58 minuten och resten av matchen bjöd på dramatik då båda lagen skapade chanser och gick för seger. Men det skulle alltså bli Johansfors som satte segerbollen genom Oscar Ahlström när matchuret hade tickat förbi 90 minuter.

Hela laget förtjänar stora plus för den genomförda matchen och viljan de visade upp i 90 minuter. Det var en helt annat motstånd Johansfors mötte i dag än vad som har varit fallet i de två senaste matcherna. Hela laget höjdes sig några klasser och tränare Lasse Frisk måste vara jättenöjd med hur laget genomförde matchen

Nu är det sommaruppehåll fram till den 14 augusti då det står derbymatch på programmet då vi gästar de suveräna serieledarna Vissefjärda GoIF. En match att se fram emot och där vi har revansch att fodra efter förlusten hemma mot de tidigare i vår.

Adam Wellrup har ett jätteläge att göra mål men bollen smitter precis utanför stolpen

Det blev en bra och sevärd match mot Lenhovda med mycket närkamper, vilja och dramatik

En av Johansfors två lagledare Peter Karlsson har koll på bollarna.