onsdag, augusti 12, 2009

Hyllning till den avgående semestern

I kväll kl. 22.00 är det återigen dags att sticka till jobbet och fyra och en halv veckors semester är till ända och därför kommer här en sammanfattning på mina dagsutflykter. En hyllning till Semestern 2009 till tonerna, av Peps Perssons O´boy , som just tagit slut. Finns det inget datum på bilden så är det den senaste datumet som gäller.

5 kommentarer:

tomasrj sa...

Trevlig film Nicke. Snyggt urval av bilder.

Björn Nilsson sa...

När man slutar skolan får man inget skollov längre, och när man pensionerat sig får man ingen semester längre. Är inte det en social orättvisa som måste rättas till på något sätt?

PS. Trevliga bilder. DS.

Mikael.R.Nilsson sa...

japp nu är din semester över och ditt viktiga arbete som välfärdsarbetare i hemtjänsten. Ni gör ett bra jobb många gånger men får sällan höra det däremot negativa saker som ni många gånger inte själva kan rå för. så bra jobbat Nicke du och dina kamrater är värda all beröm. Fina bilder bra klipp o jag gillar peps

Karin sa...

Du har hunnit med att se mycke vackra saker/platser på din semester.

Kram Karin

Nicke Grozdanovski sa...

Tack alla för de berömmande orden för filmen. Jag är själv nöjd med den och har många minnen från platserna. Vi har mycket sevärt även i Sverige man behöver inte åka i väg så långt för att uppleva storslagenhet.