måndag, november 23, 2009

Elitserien i går








EDSBYN IF- HAPARANDA TORNIO
9-4 (6-2)

För mer information om matchen klicka: här










BROBERG SÖDERHAMN IF- IK SIRIUS
6-5 (4-3)


För mer information om matchen klicka: här








SANDVIKEN AIK- KATRINEHOLM VÄRMBOL BS
22-2 (8-1)


För mer information om matchen klicka: här

5 kommentarer:

Anonym sa...

Varför står det att det är 299 dagar kvar till valet på din blogg? Enligt vår hemsida för Vänsterpartiet i Degerfors (http://www.degerforsaren.se) är det 324 dagar kvar till valet?!

Hälsn. J

Nicke Grozdanovski sa...

Ja antingen har jag fel eller ni i Degerfors. Så enkelt är det. Det enda jag inte vet är att båda inte kan ha rätt. Ska kolla upp min nedräkning. :-)

Nicke Grozdanovski sa...

Nu har jag kollat upp det. Det är min tidsräkning som stämmer. 19 september är årets 262.a dag och den 23 november återstår 38 dagar av året. 262+38= 300 Sen att det står 299 beror på att jag har exakt tid klockan åtta då vallokalerna öppnar därför är det just nu när jag skriver 299 dagar 10 timmar 30 minuter kvar till valokalarnas öppning.

Med kamratlga hälsningar från Nicke i Emmaboda

Anonym sa...

Tack. Du hade rätt och vi fel. Hade lyckats programmera vår nedräknare fel vilket nu är korrigerat.

Uppvuxen i Hammarbyhöjden, som man är, och van att skrika "Söderbröder kämpa på, Hammarby och VPK" i 1 majtåget, blir det väl att dra på sig dubbla halsdukar en viss match på Valla nästa år...

DEN matchen går min inre nedräknare inte att programmera fel.

Hälsn. J

Nicke Grozdanovski sa...

Det blir en spännande Superetta nästa år. Kul att Degerfors är upp med sina Vulkaner, mindre kul att Bajen åkte ur, men nu är det som det och det är bara att göra det bästa av situationen, :)