torsdag, maj 20, 2010

Poängsnål omgång spetsade till toppstriden

Det blev en mycket skral poängutdelning för samtliga av oss fem tippare när sjunde omgången av Supertipset summerades. Den enda av oss som kan vara någorlunda nöjd det är jag som vann omgången med fem poäng.

Fem poäng alltså krävdes för att i närmaste överlägsen stil vinna omgången. Jag var den ende som fick in en trea och det var i matchen Trollhättan-Ljungskile, där jag förutom att ta hem en trea var den enda som fick någon poäng i den matchen. Två enpoängare hjälpte upp den skrala poängskörden ytterligare och det var i matcherna Brage- Jönköping även där som ensam tippare att få poäng och Sundsvall- Syrianska. Fem poäng ger mig 39 poäng sammanlagt och delad ledning med Mats Arbring.

Delad tvåa i omgången kom Daniel Grozdanovski och Jörgen Anehäll med endast två poäng. Eftersom de fick poäng i samma matcher så redovisas dem tillsammans. De två matcherna var Norrköping- Degerfors och Sundsvall- Syrianska. För Daniel innebär två poäng att han har 31 poäng i sammandraget och för Jörgens del att han har två poäng mer med sina 33 poäng.

På fjärde plats kom Michael Narkell med endast en poäng och den fick han i matchen Sundsvall- Syrianska. En poäng ger Michael 30 poäng och sista plats förnärvarande men bara nio poäng upp till täten.

Det totala ledaren Mats Arbring hade en mardrömsomgång där inget gick hem för honom. Det innebär noll poäng och bara det är en prestation i sig. Men trots det så ledar han tillsammans med mig sammanlagt med 39poäng.

Jag vet att samtliga tippare är revanschsugna inför kommande omgång. Enda trösten med denna omgång är att det är relativt jämt mellan oss och allt kan fortfarande hända. Det är bara att bita ihop och komma igen. Hela fyra matcher i denna omgång resulterade i noll poäng för oss alla. Det var matcherna Hammarby- Öster, Ängelholm- Landskrona, Assyriska- Väsby och Falkenberg- Örgryte.

Här kommer tabellen efter 7 omgångar och sen den totala sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng

Nicke Grozdanovski 7 1, 2, 5p
Daniel Grozdanovski 7, 0, 2 2p
Jörgen Anehäll 7, 0, 2, 2p
Michael Narkell 7, 0, 1, 1p
Mats Arbring 7, 0,0 0p

Mats Arbring 7, 8, 15, 39p
-----------------------------
Nicke Grozdanovski 7, 8,15 39p
Jörgen Anehäll 7, 4, 21, 33p
Daniel Grozdanovski 7, 5, 16 31p
Michael Narkell 7, 4,18, 30

1 kommentar:

Mats sa...

Solidariskt tippat av mig.
Snyggt Nicke.