söndag, juni 06, 2010

Oförändrat i sammandraget efter nio omgångar

Nio omgångar av supertipset har nu genomförts och denna senaste omgången var poängrik. Samtliga fem tippare fick in åtminstone en trea och det är ovanligt faktiskt Trots den rika poängskörden blev det inga omkastningar i sammandraget.

Den som fick flest poäng var Daniel Grozdanovski som hade en framgångsrik omgång med sina 11 poäng. Han fick poäng i sju matcher av åtta och det mycket bra gjort. Två rätta resultat fick han in och det var i matcherna Ängelholm- Falkenberg och Hammarby- Väsby som gav honom sex poäng. Ytterligare fem poäng fick han i matcherna Jönköping- Öster, Assyriska- Ljungskile, Sundsvall- Örgryte, Brage- Degerfors och Trollhättan- Landskrona. 11 poäng ger honom 48poäng sammanlagt och en fortsatt tredje plats.

Tvåa i omgång nio kom Mats Arbring som leder sammanlagt. Han fick åtta poäng genom två tre poängare och två en poängare. Treorna kom i matcherna Ängelholm- Falkenberg och Trollhättan- Landskrona. En poängerna kom i matcherna Brage- Degerfors och Hammarby- Väsby. Som jag skrev innan så behåller Mats serieledningen med 55 poäng och det är fyra poäng före mig på andra platsen.

Det skilde innan denna omgång tre poäng mellan mig och Mats och eftersom vi fick samma antal poäng nu så skiljer det fortfarande tre poäng då jag har 52 poäng i sammandraget. Jag fick alltså åtta poäng och det genom en trea och fem ettor. Min trea kom i matchen Brage- Degerfors och de fem matcherna som gav mig en poäng var Assyriska- Ljungskile, Sundsvall- Örgryte, Norrköping- Syrianska, Ängelholm- Falkenberg och Hammarby- Väsby.

Även Jörgen Anehäll fick in en trea och det var i matchen Brage- Degerfors. Resten av hans poängskörd tog han i matcherna Jönköping- Öster, Assyriska- Ljungskile, Hammarby- Väsby och Trollhättan- Landskrona. Sju poäng alltså för Jörgen som sammanlagt nu har 44 poäng på en fjärde plats. Han har fyra poäng upp till Daniel och sex ner till sista placerade Michael Narkell.

Michael Narkell har det lite tufft där nere i botten och trots sex poäng hamnar han sist i omgången. Men även han fick in en trea och det var i matchen Trollhättan- Landskrona BoIS. Ytterligare tre poäng fick han i matcherna Sundsvall- Örgryte, Norrköping-Syrianska och Hammarby- Väsby. Sex poäng ger honom 38 poäng sammanlagt. Men Michael liksom övriga deltagare har fokusering på segern och alla har givetvis fortfarande chansen eftersom det är långt kvar av Supertipset 2010.

Här kommer tabellen i aktuell omgång och sen den totala sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng



Daniel Grozdanovski 9, 2, 5, 11p
Mats Arbring 9, 2, 2, 8p
Nicke Grozdanovski 9, 1, 5, 8p
Jörgen Anehäll 9, 1, 4, 7p
Michael Narkell 9, 1,3 6p

Mats Arbring 9, 12, 19, 55p

------------------------------
Nicke Grozdanovski 9, 10, 22, 52p
Daniel Grozdanovski 9, 9, 21, 48p
Jörgen Anehäll 9, 6,26, 44p
Michael Narkell 9, 5, 23 38p

Inga kommentarer: