fredag, juli 02, 2010

Johansfors var numret större än Flygsfors/Gadderås

Johansfors hade lite besvärligt mot ett Flygsfors/Gadderås som stretade emot bra och i paus stod det bara 1-0 efter mål av Robin Franksson. Det enda målet stod sig länge in i halvleken trots att Johansfors tryckte på för ytterligare mål. Men oturen och oskärpan framför mål grinade Johansforspelarna i ansiktet. Man förde matchen och var det klart bästa laget. Flygsfors försökte men var tunna framåt där JIF :s försvarare fredade sitt mål på ett bra sätt. Det var mer kamp än skönspel och domaren i matchen hade en del situationer att ta hand om. Det gjorde han för det mesta bra även om han missade och dömde fel i några situationer. Men efter ca 75 minuter spel gör JIF 2-0 genom Stefan Persson och då tog bränslet slut för Flygsfors. Johansfors kunde kontrollera resten av matchen på ett mycket bra sätt. Man gjorde ytterligare två mål genom Zoran Cipra på en vacker frispark och Edvin Aronsson till en säger 4-0 seger. Tyvärr fick tränaren Richard Jäghagen åka till sjukhuset efter en förmodad smäll. Vet inte vad som hände och hur det är med honom men jag hoppas allt gick bra för honom och att han snart är tillbaka.

Tycker hela laget spelade stabilt och bra. Inte någon av de bästa matcherna kanske men ändå fullgod insats. Nu är laget fyra poäng efter Lenhovda och man är på rätt väg i kampen om kvalplatsen. Vi kommer uppleva en spännande höstsäsong.