fredag, juli 16, 2010

Mats Arbring har greppet efter halva Supertipset

Supertipset rullar vidare och denna gång redovisas nästan två omgångar samtidigt. Detta eftersom matchen mellan Ängelholm- Assyriska som ingår i omgång 14 ställdes in på grund av dödskjutningen av Eddie Moussa som spelade i Assyriska. Jag tänker på hans anhöriga och alla inblandade i klubben i deras svåra situation. Jag kommer att redovisa endast siffrorna för omgång 14 som inte blev någon höjdare för någon av oss. Men tre av oss fick fyra poäng. Det var Jörgen Anehäll, Mats Arbring och Michael Narkell. Jag själv fick två poäng och Daniel fick endast en poäng.

Så går vi raskt över till omgång 15 där Mats Arbring befäste sin sammanlagda ledning genom att få in nio poäng. Han fick in två tre poängare i matcherna Ljungskile-Öster, Assyriska- Sundsvall. Dessutom tre enpoängare och de kom i matcherna Norrköping- Trollhättan, Degerfors- Syrianska och Jönköping- Örgryte. Sammanlagt har nu Mats med dessa nio poäng och de fyra han hittills har prickat in i omgång 14, 87 poäng.

Jag kom tvåa i den senaste omgången och det var tack vare en tre poängare i matchen Assyriska- Sundsvall och två inprickade poäng i matcherna Brage- Ängelholm och Norrköping- Trollhättan. Det ger mig fem poäng + två poäng i föregående omgång och sammanlagt 79 poäng, åtta poäng bakom Mats.

Jörgen Anehäll kom trea i omgången också han med fem poäng. Även han prickade in en tre poängare och den kom i matchen Norrköping- Trollhättan. Två rätt inprickade tecken kom i matcherna Assyriska- Sundsvall och Väsby- Landskrona. Fem poäng + fyra i föregående ger nio och sammanlagt 68 poäng och fortsatt sista plats.

Michael Narkell fick bara in tre inprickade tecken i denna omgång. De kom i matcherna Norrköping-Trollhättan, Degerfors-Syrianska och Jönköping- Örgryte. Tre poäng i denna omgång + 4 i förgående ger sju poäng och sammanlagt 70poäng.

För Daniel blev denna omgång och förra en mardröm. Endast tre poäng sammanlagt på dessa två omgångar gör att han sladdar i toppstriden, I denna omgång fick han poäng i matcherna Assyriska- Sundsvall och Norrköping- Trollhättan. Sammanlagt har Daniel nu 72 poäng på en tredje plats.

Först kommer ställningen i den aktuella omgången. Sedan den totala sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Mats Arbring 15, 2,3, 9p
Nicke Grozdanovski 15, 1,2, 5p
Jörgen Anehäll 15, 1,2 5p
Michael Narkell 15, 0,3, 3p
Daniel Grozdanovski 15, 0,2, 2p

Mats Arbring 15, 17, 36, 87p
------------------------------
Nicke Grozdanovski 15, 14, 37, 79p
Daniel Grozdanovski 15, 13,33, 72p
Michael Narkell 15, 11, 37, 70p
Jörgen Anehäll 15, 8, 43, 67p

Inga kommentarer: