lördag, juli 03, 2010

Nedgång under juni

Att det är sommar märks också på min blogg som har fått mindre besökare under juni månad. Detta är normalt och brukar ske så här års och detsamma gäller juli. Under juni månad besöktes bloggen av 2190 unika besökare och det är hela 713 stycken färre än i maj månad. Med unika besökare menas att endast en dators IP räknas endast en gång/dygn som senare sparas i statistiken som jag kan följa.

Månadsgenomsnittet ligger på 2063 och det är en ökning sen maj med 4 personer. Dags genomsnittet ligger på 72 och det är en minskning med 21 personer sen maj månad. Bästa dagen var den 21 juni då 108 personer besökte bloggen. Minst antal var den 25 juni då bara 41 besökande noterades.

Alltid trist givetvis att få ett minskad besöksantal även om det är som det brukar under sommaren. Man vill ju ha så bra som möjligt. Men det är bara att bita ihop och fortsatta ambitionen att göra en så bra blogg som möjligt. Det blir givetvis mycket om valet som närmar sig på bloggen, men även tid för bilder, sport och kultur och andra ämnen som rör livet högtidliga och vardagliga guldkorn. Jag hoppas du vill följa med mig på denna resa även under juli. Så ni är alla hjärtligt välkomna att fortsätta besöka min blogg kommande månader och kommentera gärna det ni ser eller läser. Alltid trevligt att se reaktioner från er läsare.

De tre bästa månaderna:
December 09: 3913
Januari 10: 3189
November 09: 2922

De sex senaste månaderna:

Januari: 3189
Februari:2670
Mars: 2346
april: 2546
maj: 2903
Juni:2190

1 kommentar:

Björn Nilsson sa...

Efter midsommar noterade jag nära nog en halvering av antalet besökare. Däremot ökade tiden kvarvarande besökare var inne på bloggen. Mer kvalitet än kvantitet alltså.

Rent generellt verkar sommarmånaderna och veckan omkring jul och nyår vara lågsäsong för bloggläsande. Klockan tre på julafton verkar folk ha annat för sig verkar det. Men det kommer bättre tider snart igen! Som bloggare kan man ju utnyttja det här till att skriva mindre själv och vandra ut i den vackra sommaren och hämta inspiration för framtida stordåd i stället.