söndag, augusti 29, 2010

Valrörelse 2010

Valrörelsen rullar på och vi i Vänsterpartiet i Emmaboda kommun jobbar för fullt för ett regeringskifte och att stärka vårt parti i riket, i Kalmar län och i Emmaboda kommun. Jag har helt enkelt inte hunnit att dokumentera valrörelsen hittills men det kommer jag försöka råda bot på från och med nu.

Vi har bedrivit valrörelse under en längre och har varit flitiga besökare på Centrumtorget i Emmaboda med vårt Café Vänster. Vi är också ute på en valturné runt om i kommunen där vi nu har besökt Lindås, Broakulla och Långasjö. Kvar är ett besök i Boda Glasbruk på tisdag den 31 augusti, Vissefjärda på torsdag 2 September och Eriksmåla på lördag den 4 September. Sen är det full rulle de sista två veckorna med dagliga besök på Centrumtorget och även på andra platser.


Jag tycker att valkampanjen går som planerat med några få undantag som ligger bortom vår kontroll. Vi får bra respons för vårt arbete och vår politik. Känns som vi kommer göra ett bra val i kommunen. Men det finns inga siffror som bevisar detta , bara en stark känsla man har. Men en sak vet jag och det är att vi kommer ge järnet fram till valdagen , sen är det upp till alla väljare att avgöra var dem ska lägga sin röst.

Länge var vi själva på torget och bedrev valarbete men nu har vi fått sällskap av Socialdemokraterna som har slagit upp sin valstuga. I går var Miljöpartiet på besök och Moderaterna hade slagit upp sitt tält. Sen försvann alla då två störtskurar "sköljde" bort allt vad partiarbete heter. Men vi återkommer redan i eftermiddag. Väl mött ute i valrörelsen.











Glada vänsterpartister i Emmaboda längtar efter ett regeringskifte och jobbar stenhårt för detta. Från Vänster: Janne Brunni, Ebba Ringman Brunni, Agnes Brunni och Mikael Nilsson















Även Miljöpartiet var på plats i Emmaboda i går










Valarbetande Socialdemokrater: Från vänster Gullvi Dahlöf, Maj-Lis Andersson och Gabriela Håveland.












Stig Ove Andersson (S) drog igång med Ukulelen till min bakom kameran, Håkan Bäcker till vänster och Hugo Grönlund (V) stora glädje

5 kommentarer:

Lasse Strömberg sa...

Kämpa på, ni är värda all uppskattning för ert jobb.

valresultatet sa...

Din politiska åsikt är säker, med ditt engagemang gör din röst hörd på

http://www.valresultatet.se

Nicke Grozdanovski sa...

Tack Lasse och Martin för era varma kommentarer.

Christian sa...

Är det skönt att vara vänsterpartist? Lär vara ganska mysigt att leva i tron om att "allt är lugnt - pappa staten betalar".

Nicke Grozdanovski sa...

Hej Christian.. Jag sover gott om nätterna med den vetskap att med vår politik så får många människor en trygghet eftersom vi ska ha en stark välfärd utan vinstintresse. Att vi har en politik som har alla likas värde oavsett kön, klass, religion, sexuell läggning, funktionshinder mm som värdegrund.

Därför är det skönt att vara Vänsterpartist så prova på du med Christian.