fredag, november 05, 2010

Tredje raka segern för Broberg och första vinsten över Västerås SK

Villa Lidköping krossade Boltic med hela 11-0 i kvällens bandymatch i Sparbanken Lidköping Arena inför nära 3000 åskådare. David Karlsson, lagkaptenen Jesper Bryngelson och Daniel Andersson svarade alla för tre mål inför hemmapubliken.

Mer om matchen:Villa Lidköping BK- IF Boltic

Kungälv tog sin första segern i elitserien och det gjorde man i Haparanda i en jämn och spännande match. 4-3 till Kungälv blev det efter ledning med 2-1 i paus. Matchen avgjordes av Jacob Jenefeldt när han gjorde 4-2 i den 73 minuten. För hemmalaget Haparanda/Tornio gjorde Pekka Hiltunen samtliga 3 mål.

Mer om matchen:Haparanda/Tornio- IFK Kungälv

Trots underläge med 3-1 i paus lyckades Broberg/Söderhamn besegra Västerås med 4-3 hemma på Hällåsen. Jocke Hedqvist gjorde sitt andra och segermålet fem minuter före full tid. Detta var Brobergs första seger över Västerås sedan laget gick upp i elitserien 2001. Efter 17 VSK-vinster (en i sudden) var det nu äntligen dags för Broberg.