onsdag, december 29, 2010

Gårdagens bandymatcher

När Edsbyn mötte Vänersborg i gårdagens elitseriematch i bandy blev det en jämn match som avgjordes på övertid. Trots Vänersborgsledning med 2-3 med 16 minuter kvar kunde man inte hålla undan utan det blev Edsbyn som drog det längsta strået och vann matchen med 4-3. Edsbyn kvitterade till 3-3 på hörna med kvarten kvar att spela och i den andra tilläggsminuten ordnar Felix Pherson segern till Edsbyn genom sitt 4-3 mål. Det blev två viktiga poäng för Edsbyn medan Vänersborg återigen förlorade med uddamålet. Magnus Olsson gjorde två mål för Edsbyn

Mer om matchen
Edsbyns hemsida
Edsbyn- Vänersborg

Broberg avgjorde snabbt matchen mot Tillberga hemma på Hällåsen. Efter 35 minuters spel stod det redan 5-0. När matchen tog slut hade Broberg vunnit med 7-3. Joakim Hedqvist gör fyra mål för Broberg varav ett äkta hattrick när han gör hemmalagets första tre mål. Stefan Larsson gör två mål för Broberg.

Brobergs hemsida
Broberg- Tillberga

På Tingvalla i Karlstad vände Haparanda matchen på slutet. Boltic tar ledningen för första gången i matchen när Jacob Bucht sätter 5-4 med elva minuter kvar. Men Haparanda lyckas vända matchen under de sista tio minuterna och vinner med 5-7. Detta var Haparandas tredje raka seger och norrbottningarna är på gång. För Boltic ser det mörkt ut där man ligger sist med tre poäng. Pål Hansen gjorde två mål för Boltic medan Antti Ekman och Peter Stock gör två för Haparanda.