onsdag, december 22, 2010

Ny design på bloggen

Som ni märker så har min blogg i natt fått ett nytt utseende. Efter några år med samma design var det nu dags att byta till något nytt och fräschare. Men lite av det gamla blev kvar för jag behöll det svarta bakgrunden eftersom jag tycker att svart är tacksamt att arbeta med. Man kan då använda de allra flesta färgnyanser på svart bakgrund och då blir det mer färggladare tycker jag. Men allt blev inte svart i bakgrunden utan där valde jag att ha en vit ramliknande bakgrund som övergår till rosa ju längre man drar bloggen neråt.

En annan nyhet är att du som läsare kan ge feedback på mina artiklar eller bilder genom att klicka på någon av reaktionsknapparna som finns längst ner på varje bloggpost. Givetvis kan du fortfarande om du vill skriva kommentarer som vanligt. Om du hittar en extra spännande artikel som du antingen gillar eller inte gillar och vill dela den till andra kan du klicka på någon av delningsknapparna som du hittar längst ner på varje publicerad artikel.

Eftersom bloggen heter Socialist och Bajare- Livets passion så är färgsättningen dominerat av rött och grönt men jag försöker även blanda in andra färger i bloggen alltför att den enligt mig själv ska vara färgglad och på så sätt mer levande.

Men trots en del nyheter så är det mesta sig likt och uppbyggnaden av bloggen är detsamma som förut och jag hoppas ni liksom jag tycker om den nya looken på bloggen. Jag tycker bloggen ser bra ut och den har fått sig en uppfräschning mot den tidigare som jag upplevde lite hårda designen till denna som ser mer mjukare och mer inbjudande ut. Det kommer fler nyheter framöver men de väntar jag med till ett senare tillfälle. Ni får givetvis kommentera och lämna synpunkter både positiva och negativa.

Inga kommentarer: