torsdag, december 16, 2010

Onsdagens bandymatcher

Bottenmötet mellan Vänersborg- Boltic var jämn endast i en halvlek nämligen den andra som slutade 3-2 till Vänersborg. Hur slutade matchen då? Jo det var minst sagt redan avgjort i paus eftersom Vännersborg ledde med hela 10-1. Det var ingen snack om saken om vart segern skulle gå, redan efter 21 minuter spel stod det 6-0. Detta var Vänersborg andra seger i serien och man förbättrade sin målskillnad rejält medan det blev tvärtom för Boltic som när man släppte in det 13 målet även släppte in sitt 100:ade i serien. Robin Lundqvist gjorde 4 för Vänersborg, Alexander Mayborn 3 och Viktor Weiselius gjorde 2. För bortalaget Boltic gjorde Konstantin Akhlestin 2 mål.

Mer om matchen:
Vänersborgs hemsida
IFK Vänersborg- Boltic

Om det var målrikt och ojämnt i Vänersborg var det desto målfattigare och jämnare i Uppsala. Där möttes hemmalaget Sirius och Västeråslaget Tillberga. När Lukas Persson gjorde 2-1 till Tillberga i den 29 minuten så var det matchen sista mål. Sex minuter tidigare gjorde samme Lukas Persson 1-1 och därmed gjorde han samtliga Tillbergas mål. Detta var bortalagets andra raka seger och nu börjar man närma sig slutspelsplatsen som är tre poäng borta.

Mer om matchen:
Tillbergas hemsida
Sirius- Tillberga

Kungälv tog en mycket viktigt seger när man hemma på Skarpe Nord besegrade Vetlanda med 5-3. Med tre minuter kvar att spela stod det 3-3 på resultattavlan men då avgjorde Fredrik Brandin när han vackert gjorde 4-3.Ytterligare ett mål blev det innan matchen blåstes av och den kom i den 1 tilläggsminuten i andra halvlek på straff och fastställde slutresultatet till 5-3. För Kungälv gjorde Fredrik Brandin två mål.

Mer om matchen:
Kungälvs hemsida
Kungälv- Vetlanda
Vetlandas hemsida
Kungälv- Vetlanda

Inga kommentarer: