lördag, februari 26, 2011

Återigen en förlust i förlängning

I torsdags slog Mattias Hammarström in Edsbyns segermål till 5-4 tio minuter in i förlängningen. I dag tog det bara fem minuter innan Mattias Hammarström återigen slog in segermål för Edsbyn som denna gång betydde 2-1 och tyvärr också ledning för Edsbyn med 2-1 i matcher. Det blev som de två tidigare matcherna en väldigt jämn match som slutade 1-1 sedan Jonas Edling målat för Edsbyn i den 16 minuten medan Patrik Nilsson ordnat kvitteringen på straff för Hammarby i den 62 minuten. Tufft att ligga under med 1-2 i matcher trots att man inte förlorat på ordinarie matchtid så detta innebär att Hammarby nu måste vinna två raka matcher om det ska bli semifinal. Nästa match spelas på måndag hemma på Zinkensdamm.