onsdag, februari 23, 2011

Gårdagens bandy

Broberg tog ett fast grepp om första kvartsfinalmatchen hemma mot Villa Lidköping. En komfortabel 6-1 seger efter 3-1 i paus gav 1-0 i matcher. Hemmalaget fick en smakstart med 1-0 redan efter 26 sekunder och efter 17 minuter stod det 3-0. Visserligen reducerade Villa innan paus men i andra så orkade man inte komma tillbaka. Broberg spelade smart och vann rättvist. Ted Bergström gjorde tre mål och Daniel Jonsson två för Broberg.

Mer om matchen:
Brobergs hemsida
Broberg- Villa
Villas hemsida

Jämt och spännande blev det i ABB Arena Syd där guldfavoriten Sandviken gästade Västerås. Sandviken gick helt enligt deras planer fram till 0-2 ledning under första halvleken. Men sen kom hemmalaget igång och kom i fatt i den 65 minuten till 2-2 och nu blev det nerv i matchen. Men en minut senare kom Sandvikens tredje mål men de fick inte jubla länge för VSK kvitterade ytterligare en minut senare till 3-3. Detta stod sig efter 90 minuter och matchen gick till förlängning Men det dröjde inte länge innan Daniel Berlin  avgjorde för SAIK efter 50 sekunder av förlängningen och gav guldfavoriterna 1-0 i matcher. Sju mål fick publiken se och dessutom sju olika målskyttar.