söndag, februari 13, 2011

Gårdagens bandymatcher

Edsbyn vann gårdagens bortamatch mot Tillberga med 5-7 efter 1-2 i paus. Edsbyn var det bättre laget och hade en ledning med 1-4 efter 54 minuter Men Tillberga kom tillbaka och reducerade två gånger.till 3-4 efter 72 minuter och gav lite nerv till matchen. Men då ryckte Edsbyn igen och gör två relativt snabba mål. 3-5 i den 74 minuten och 3-6 fem minuter senare.Men hemmalaget hade ingalunda gett upp nu heller utan två snabba Tillberga mål i den 81 och 86 minuten gav ställningen 5-6. Men närmare än så kom inte Tillberga utan Edsbyn avgör matchen genom Martin Söderberg 5-7 mål i andra tilläggsminuten. Det var hans andra mål i matchen och två mål gjorde även Daniel Liw för bortalaget-

Mer om matchen:
Edsbyns hemsida
Tillberga- Edsbyn

Haparanda hade i går chansen att ta sig upp på kvalplats men då krävdes seger hemma mot Villa Lidköping. Nu blev det inte så utan Villa vann ganska enkelt med 1-5 efter 1-3 i paus. Haparandas första mål kom i den 40 minuten vid ställningen 0-3. Samtliga sex mål gjordes av sex olika spelare. Haparanda ligger nu en poäng efter Vänersborg med två matcher kvar. Det är så rafflande att Haparanda- Vänersborg möts i den sista omgången och då avgörs förmodligen allt.