torsdag, mars 31, 2011

Johansfors slog Bäckebo

Jag har missat att redovisa Johansfors andra match i Smålandscupen som spelades förra lördagen mot Bäckebo "hemma" på konstgräset i Emmaboda. Jag kunde tyvärr inte se matchen live eftersom den började kl. 10 och det var min jobbarhelg. Men det gick bra även utan mig för JIF vann matchen med 1-0. Men målet satt långt inne och kom sent in i andra halvleken. Med dryga tio minuter kvar uppstod en tilltrasslad situation i Bäckebos straffområde. Adam Wellrup lyfter bollen snyggt mot Rikard Albertsson som i misstänkt offsideposition inte gör några misstag och gör matchens enda mål. Det innebär också att unge Kristoffer Gustavsson i målet höll sin första nolla någonsin och det bådar gott inför fortsättningen.