måndag, april 18, 2011

"Magic" Sema frälste Bajen

Efter 88 tunga minuter var ställningen 0-1 till Landskrona efter ledning redan efter 10 minuter genom Fredrik Olsson. Hammarby försökte kvittera, men tunga Landskrona höll Bajenspelarna borta från några större målchanser och matchen såg ut att sluta med Bajens andra raka förlust. Men då klev Maic "Magic" Sema in i handlingen och kvitterade till 1-1 med två minuter kvar. Det var Björn Runström som vände upp och spelar bollen snett inåt bakåt mot Max Forsberg, i höjd med straffområdet. Forsberg hittar Sema, som placerar bollen in i mål vid Landskrona högra stolpe. Klockan tickade mot 90 minuter och även passerades. Domaren lade till tre minuter och det såg ut att sluta 1-1. Men Sema var inte klar med sin kväll för i den tredje övertidsminuten får Runström en djupledsboll och som så många gånger förr vinner närkampen med Landskronas målvakt så den går mot en öppen yta för Maic, som strax utanför straffområdet bredsidar in bollen i mål och segervändningen var ett faktum och 12801 på Söderstadion vrålar ut sin glädje över hela Södermalm.