torsdag, april 28, 2011

Supertipset har inte sats sig än

Efter tre omgångar så är fortfarande poängutdelningen väldigt skral för oss samtliga tippare och det innebär att Supertipset ännu inte satts sig. Jag leder sammanlagt med bara 12 poäng tätt följt av Mats Arbring som har 11. Sen följer Jörgen på sju poäng och sen Daniel på fem. Micheal Narkell lämnade inte någon tips denna gång heller utan står kvar med 0 poäng.

Omgångens resultat gav Mats Arbring segern med fem poäng. Han fick tre poäng i matchen Qviding- Jönköping, för övrigt den enda av oss som tog poäng i den matchen. Han fick vidare en poäng i matcherna Västerås- Ängelholm och Brommapojkarna- Falkenberg.

Jag fick för andra omgången i rad fyra poäng och de kom via en trepoängare i matchen Västerås- Ängelholm och en pinne i matchen Brommapojkarna- Falkenberg.

Jörgen Anehäll och Daniel Grozdanovski fick bara en pinne och för Jörgens del kom den i matchen Brommapojkarna- Falkenberg och för Daniels del kom den i matchen Brage- Värnamo, han var den enda som fick en pinne i den matchen.

Hela fyra matcher kammade vi helt noll på och det var i matcherna Åtvidaberg- Degerfors, Assyriska- Öster, Landskrona- Sundsvall och Ljungskile- Hammarby.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och sedan den totala ställningen. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Mats Arbring                 3   1   2  5p
Nicke Grozdanovski     3    1   1  4p
Jörgen Anehäll              3   0   1  1p
Daniel Grozdanovski    3   0   1  1p
Michael Narkell           3   0   0   0p

Nicke G.                       3   3,  3   12p
Mats A.                        3   2,  5    11p
Jörgen A.                     3   1,  4     7p
Daniel G.                     3   0,  4     4p
Michael N.                  3   0,  0      0p

Inga kommentarer: