måndag, maj 23, 2011

Ännu jämnare i Supertipset

Supertipset rullar vidare och nu har sju omgångar genomförts av 30 totalt. Det har hela tiden varit jämt och det blev ännu jämnare efter denna omgång. Detta eftersom Jörgen Anehäll vann omgången med den skrala poängutdelningen som slutade med 4 poäng. Både vi andra fick bara tre och det betydde att den sammanlagda tabellen krympte mellan oss tre För andra omgången i rad lyste tre poängen med sin frånvaro.

Jörgen fick alltså fyra poäng och de tog han i matcherna: Västerås- Sundsvall, Brommapojkarna- Öster, Ängelholm- Degerfors och Jönköping- Falkeberg. Fyra poäng ger honom 23 poäng sammanlagt och en tredje plats.

Mats fick tre poäng och de tog han i matcherna: Brommapojkarna- Öster, Ljungskile- Landskrona och Åtvidaberg- Värnamo. Han ligger tvåa i sammandraget med 24 poäng

Jag ligger fortfarande i topp med 25 poäng efter tre inspelade poäng. De kom i matcherna: Västerås- Sundsvall, Brommapojkarna- Öster och Åtvidaberg- Värnamo.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och sedan den totala ställningen. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Jörgen Anehäll          7  0, 4, 4p
Mats Arbring             7  0, 3, 3p
Nicke Grozdanovski  7, 0, 3, 3p

NIcke G,                    7     4, 13, 25p
-----------------------------------------------
Mats A.                      7     3, 15, 24p
Jörgen A.                   7      2, 17, 23p

Inga kommentarer: