lördag, juli 09, 2011

Allsång i Åfors

I går genomfördes Allsången i Åfors och det blev en lyckad evenemang som vi i Åfors Folkets Husföreningen och Algutsboda hembygdsförening arrangerade. Det var Diana Idensjö- Hagel som ledde allsången. Med sig hade hon gitarristen och sångaren Odd Hagel och basisten Magnus Ljungkvist och inte minst ca 70 besökare som stämde upp i underbar allsång så taket nästan lyfte på Åfors Folkets Hus. Visorna som ingick i allsången hade jag sammanställt i ett vackert allsångshäfte med några vackra sommarbilder som också uppskattades av många. Häftet sammanställdes på Åkessons tryckeri i Emmaboda.

En del av publiken som hade hittat till Åfors i gårkväll














Från vänster Odd Hagel, Diana Idensjö- Hagel på sång och Magnus Ljungkvist.










Förutom Allsångsvisorna så sjöng Odd några av sina underbara låtar där vi givetvis fick höra hans senaste låt som  heter "En enkel sommarsång"














Även Diana sjöng några låtar utöver allsångerna b la en av mina favoriter "Visa vid midsommartid"



Efter den underbara sången dukade vi upp till en god Buffé som Gülsüm Koruk med personal i köket fixat till och det var många som hade anmält sig till Buffén. Den blev väldigt uppskattat och publiken och vi som arrangerade kunde åka från Åfors Folkets Hus med ett leende på läpparna då vi var både mätta och glada efter kvällens aktiviteter.

Tack till alla som gjorde denna kväll möjlig på olika sätt och tack till alla som kom till evenemanget. Det var en kväll att minnas och något att återupprepa någongång i framtiden.

Inga kommentarer: