söndag, juli 03, 2011

Äntligen Runström

Det tog 15 omgångar av lång måltorka för Björn Runström som kanske är den största värvningen inför denna säsong. Men i kväll hemma på Söderstadion lossnade för Runström som gjorde inte bara ett utan bägge Bajens mål i segern över Öster med 2-1. Bägge målen kom i första halvlek där 1-0 kom efter 26 minuter efter en frispark som Fadi Malke  boxar bortalagets målvakt ut bollen på egen spelare och bollen går bakåt  till Runström, som från snäv vinkel inte gör några misstag. Äntligen får han jubla efter ett mål. I den 35 minuten kommer andra målet. Detta efter ett fint inlägg från Fadi Malke som han får huvudet på bollen som går i mål nere vid stolproten. Öster reducerade i andra halvlek genom Bajenbekantningen Freddy Söderberg i den 82:a minuten.