fredag, juli 01, 2011

Bruksderby i kväll

Då var det dags för match igen på Johansfors IP, den sista innan sommaruppehållet. För motståndet svarar Skruv IF för, ett lag som har överraskat sett till föväntningarna innan säsongstart. Skruv ligger bakom "The Big 3" (JIF, Konga, Norrhult) på en fjärde plats med 16 poäng på elva matcher och 25-21 i målskillnad. Matchen i våras borta mot Skruv vann Johansfors med 1-0 efter att man gjort segermålet på straff redan i den andra minuten. I samband med straffen fick Skruv sin målvakt målchansutvisad men det blev ändå en svettig match för JIF.

Johansfors fick ju en drömmatch mot Örsjö i tisdags då det mesta gick vår väg. Det såg väldigt bra ut med ett viljestarkt lag som hade ett mycket bra offensiv spel som sårade Örsjöspelarna djupt i deras backlinje. Kommer JIF upp i den standarden i kväll kommer Skruv få stryk oavsett vilket lag och inställning man kommer med till IP. Men kommer JIF ofokuserade, med tankarna på sommaruppehållet och att detta löser sig oavsett egen insats blir detta en svår nöt att knäcka. Jag är övertygad  att Skruv kommer taggade till Johansfors och mycket gärna vill ta en JIF skalp med sig hem. Men jag tror att Johansfors är det starkaste laget och jag tippar att vi vinner med 4-1.


I JIF är både Oscar Ahlström och Adam Wellrup tillbaka i laget så det är bästa möjliga lag som tränare Richard Jäghagen ställer upp med.


De seaste hemmamöterna med Skruv.


080523 DIV6 EMMABODA JIF-SIF 2-1

090912 DIV 6 EMMABODA JIF-SIF 3-1
100813 DIV 6 NYBRO JIF-SIF 3-0

Inga kommentarer: