fredag, augusti 26, 2011

Johansfors gjorde tvåsiffrigt i kväll

Johansfors hade som väntat inga problem att besegra Alsjöholm i kvällens länsderby på Johansfors IP. Efter en trevande första halvlek som slutade 2-0 till Johansfors så gjorde man hela åtta stycken i andra halvlek och Alsjöholm fick ett tröstmål. Det var Henrik Nordström som visade vägen när han gjorde matchen första tre mål och det var bakom sin storebror Patrik i Alsjöholmsmålet. Trots 10 insläppta mål så var Patrik bäst i bortalaget för han hade inte mycket till hjälp av sina lagkompisar i andra halvlek. I första var det mer av den varan men orken trött för Alsjöholm ju längre minutrarna tickade mot full tid. Johansfors firade triumfer med sina djupleds bollar både längst kanterna och mitten och som rev upp djupa sår i Alsjöholmsförsvaret. Därför kom målen med jämna mellanrum i andra halvlek. Det var trots en loj första halvlek från JIF:s sida en stabilare andra. Man har en stor tro på sig själva och tränare Richard Jäghagen och övriga ledare har pumpat in självförtroende i laget. Detta kan bära ända till femman. Men nu väntar tuffa matcher med start nu på fredag då vi möter serietrean Norrhult borta. Ett Norrhult som i kväll förlorade borta mot Konga med 0-1 och ligger fem poäng bakom oss med en match mindre spelad. En otrolig viktig match för båda lagen.

Målskyttar för Johansfors denna kväll: Henrik Nordström, 3, Adam Wellrup 2, Niklas Karlsson, Anton Gustafsson, Zoran Cipra, Andreas Cornelsen, Carl Åkesson. Imponerande att sju olika målskyttar noterades i målprotokollet.