fredag, september 02, 2011

Johansfors reser till Odenplan i kväll

Det börjar dra i hop sig i Emmabodasexan och i kväll spelas en otroligt viktig match när Johansfors åker till Odenplan för att möta Norrhult. Johansfors leder tabellen och fem poäng före tredjeplacerade Norrhult . Då ska man ha i beräkningen att Norrhult har en match mindre spelad. Skulle Johansfors däremot vinna ikväll, har laget fem poäng på Norrhult oavsett resultat på Norrhults hängmatch.

Men om vi ska vinna måste samtliga i Johansfors spela på topp, vi måste vara beredda på en Norrhultsanstormning eftersom dem är piskade att vinna i kväll. Noggrannhet i passningarna, effektivitet framför mål och ett jävla vilja är några av ingredienserna som måste till i JIF:s spel. Vi måste spela vårt spel och inte anpassa oss till NBK:s.

Vi kommer möta ett lag som är väldigt hemmastarka där man på sju matcher har vunnit sex gånger och spelat en oavgjord, målskillnad 29-6. Men å andra sidan är JIF väldigt starka på bortaplan där man har vunnit sju av åtta bortamatcher och den restande blev en förlust, målskillnad 32-11. Vi kan se fram emot spänning och drammatik på Odenplan i kväll. Dramatiskt blev det sist lagen möttes i Johansfors då vi vann med 4-3.

Tyvärr saknas anfallaren Adam Wellrup och målvakten Axel Karlsson i truppen i kväll. Men även om dessa saknas ser truppen stark ut och de är välförberedda för match i kväll. Självklart tippar jag JIF:seger men väldigt knappt så 1-2 låter rimligt.



2 kommentarer:

Björn Nilsson sa...

Jag blev först dubbelt förvånad. Vad skall småländska fotbollslirare göra på Odenplan i Stockholm, som ju dessutom för tillfället till stora delar är uppgrävd för arbeten med nya pendeltågsanläggningar och inte lämpar sig för idrott av någon sort? Sedan anade jag att det kan finnas andra Odenplan också. Det är lätt att bli förvirrad här i livet.

Nicke Grozdanovski sa...

:) Då har rubriken lyckats, för de var lite meningen att det skulle skapa frågetecken det där med Odenplan. Men att frågetecknet sen skulle rätas ut :)